DOMOV / Bazeni

Easypool bazeni

Bazeni Easypool sodijo med naše najbolj priljubljene bazene, saj jih odlikuje neprekosljivo razmerje med ceno in kakovostjo. Easypool je vgradni bazen iz stiropornih zidakov in tovarniško krojene folije debeline 0,75 mm ter globine 150 cm. Bazen lahko vgradijo tudi domači mojstri.

 

SORTIRAJ:  Ime   | Cena  

Artikel št.: 1574
Zaloga:
6.090,00 €
Artikel št.: 1575
Zaloga:
6.490,00 €
Artikel št.: 1576
Zaloga:
6.990,00 €
Artikel št.: 1578
Zaloga:
8.190,00 €

 

Glavne prednosti Easypool bazena so:

  • enostavna in hitra gradnja tudi s pomočjo podrobnih pisnih ter video navodil,

  • odlična toplotna izolacija bazena,

  • dolga življenjska doba,

  • skrbno izbrani vgradni materiali odličnih in preizkušenih evropskih proizvajalcev,

  • filtrirni sistem Made in Germany s peščeni filtrom Bilbao, ki ima stranski 6-smerni ventil in deljeno posodo za lažjo menjavo peska,

  • visokofrekvenčno varjena in UV odporna notranja folija debeline 0,75 mm,

  • brezplačni strokovni nasveti pred in med gradnjo – vrhunsko usposobljeni strokovni svetovalci z več kot 25 let izkušenj na področju postavljanja bazenov,

  • brezplačna dostava na dom,

  • 2 leti garancije.

Bazenski komplet vključuje vse potrebno za postavitev popolnoma funkcionalnega bazena, in sicer: stiroporne zidake, montažno folijo modre barve debeline 0,75 mm, kaširani antibakterijski filc, aluminijaste kotnike za pritrditev folije, peščeni filter BILBAO vključno s črpalko Aqua plus, bazensko instalacijo proizvajalca Aqualux  (talni odtok, skimer, povratna šoba), inox lestev s 4 nastopi, ves potreben cevni ter spojni material. Priložena so podrobna pisna in video navodila za postavitev bazena.
Posebej priporočamo domačim mojstrom in samograditeljem! 

 

Naročite brezplačen DVD Gradnja bazena Easypool!

 

Potrebna dovoljenja za gradnjo bazena Easypool
V veliki večini upravnih enot v Sloveniji velja, da dovoljenje za gradnjo bazena do 60 m³ prostornine (vključno s strojnico) ni potrebno. Pri tem se kot prostornina šteje seštevek bazenske školjke in strojnice ob bazenu, ki ne sme presegati omenjenih 60 m³ prostornine.

Priporočamo, da se za natančnejše informacije glede dovoljenj še pred samim nakupom in vgradnjo obrnete tudi na pristojno upravno enoto, saj v nekaterih še velja odlok, po katerem je brez dovoljenja dopustna vgradnja bazena do 30 m² površine gladine, ali pa je bil sprejet kak drug poseben odlok za posamezno upravno enoto.

 

Priporočena dodatna oprema - Solarno pokrivalo in navijalo

Solarno pokrivalo absorbira sončno energijo in jo oddaja v vodo. Čez noč preprečuje ohlajanje vode. Navijalo pa nam olajša rokovanje s solarnim pokrivalom.

 

 

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €