Spoštovani kupci, obveščamo vas, da bo zaradi povečanega obsega naročil vaše naročilo dostavljeno v roku 2-5 delovnih dni. Hvala za razumevanje!
DOMOV / Bazeni / Montažni vgradni okrogli

Bazen set Borneo 5,00x1,20m

 
Šifra: 4626
Montažni vgradni okrogli bazen serije SUMMER FUN, poreklo Francija. Peščeni filter Aqua SFA poreklo Nemčija. Primeren tako za prostostoječo montažo, kot za delno ali popolno vgradnjo.
Komplet vsebuje.
Redna cena (z DDV):
1.785,00 €
Izdelek je na zalogi.
Predvidoma bo izdelek pri vas v 2-5 delovnih dneh.

Bazenski konfigurator

Moj bazen

Bazen set Borneo 5,00x1,20m
1.785,00 €

Skupaj:
1.785,00 €

Bazenski konfigurator

Sestavite svoj bazen in izberite dodatno opremo
1. korak: Trdocevna inštalacija
Ves potreben spojni material za predelavo bazena iz mehkih na trde PVC cevi. Priloženemu setu je poleg trdocevnega spojnega materiala je dodan tudi talni odtok ter trdocevni povratni šobi.
Oprema TOP - trdocevna inštalacija
Bazenski set TOP vsebuje namesto rebrastih cevi trde in gibke PVC cevi PN10 fi 50 mm za povezavo cevnih inštalacij v strojnici bazena ter povezavo od povratnih šob do strojnice bazena. Dodan je ves potreben cevni in spojni material ter povratne šobe ASTRAL za liner bazene. Dodan je tudi talni izpust Astral za folijske bazene. Cevne inštalacije so primerne za vgradnjo v zemljo oziroma beton. TOP inštalacija omogoča namestitev by-passov za potrebe ogrevanja, avtomatske dezinfekcije,... Komplet TOP vsebuje : - talni izpust Astral, ki omogoča boljšo filtracijo vode ter enostavno praznjenje bazena tudi preko obtočne črpalke bazenske filtracije. - povratne šobe Astral za folijske bazene z možnostjo priklopa na trde cevi. - trde cevi PN10 fi 50 mm za funkcionalno montažo cevnih povezav strojnice bazena in povezavo talnega odtoka do strojnice. - gibke cevi PN10 fi 50 mm za povezavo povratnih šob s strojnico bazena. - posebno čistilo in lepilo za PVC za spajanje cevnih inštalacij - kvalitetni krogljični ventili za funkcionalno povezavo posameznih vej cevnih inštalacij. - nosilci za cevi v strojnici bazena za estetsko ureditev cevnih povezav strojnice. - 6-potni TOP ventil za trdocevno inštalacijo ter ves potreben spojni material.
360,36 €


Vrhunski montažni vgradni bazen serije SUMMER FUN francoske proizvodnje in peščeni filter Aqua SFA Nemčija.
Bazen je primeren tako za prostostoječo montažo, kot za delno ali popolno vgradnjo. Skrbno izbrani materiali so rezultat dolgoletnih izkušenj vodilnega evropskega proizvajalca in omogočajo dolgo življenjsko dobo.
Enostavna in hitra montaža brez vijačenja jeklenega oboda. Notranja bazenska folija 0,6 mm v modri barvi.
Skočite v igro valov, potopite se v objem vode in pustite, da vam bazeni Planet Pool pričarajo počitnice kar na domačem vrtu.

Komplet vsebuje:
- jeklen obod 0,6 mm, pocinkan in lakiran, na zunanji strani prevlečen z umetno maso,
- folija 0,6 mm-modra,
- peščeni filter Aqua SFA, 6 m³/h (vključen kremenčev pesek),
- INOX lestev - vgradna ali prostostoječa,
- vgradni skimer s povratno šobo, cevi fi 38 mm za skimer, pritrdilni material.
Zaradi izbora ustrezne lestve (prostostoječa ali vgradna), je ob naročilu okroglega modela potrebno predhodno vedeti ali bo bazen prostostoječ oziroma vgrajen!
Volumen: cca. 21.700 lit.

6 letna garancija na jeklen obod in folijo.
2 leti garancije na peščeni filter in lestev.


Primerna vodila za folijo: 3061

Morda bi vas tudi zanimalo

Artikel št.: 4449
Zaloga:
159,95 €
Artikel št.: 2820
Zaloga:
895,00 €
Potrebujete pomoč pri nakupu?
+386 2 80 50 430 | info@stotinka.si
Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €