1. Pregled košarice
2. Vpis podatkov in način plačila
3. Skupni pregled naročila
Podatki za plačilo
* Ime:
* Priimek:
* Naslov:
* Poštna številka:
* Kraj:
* Telefon:
* E-naslov:
Davčna številka podjetja:
Podatki za dostavo
V kolikor se podatki razlikujejo od podatkov za plačilo
Način dostave POŠTNA DOSTAVA samo po Sloveniji
OSEBNI PREVZEM NA SEDEŽU PODJETJA
Način plačila PLAČILO PO POVZETJU
Pri plačilu po povzetju plačate blago ob prevzemu na domu ali drugi lokaciji v Sloveniji. Možno je le plačilo z gotovino. Ob prevzemu paketa na bencinskem servisu Petrol, je potrebno doplačilo 1,5 €.

NAKAZILO - PREDRAČUN
Na elektronski naslov prejmete potrdilo o naročilu ter predračun. Dostava možna le na izbran naslov v Sloveniji. Ob prevzemu paketa na bencinskem servisu Petrol, je potrebno doplačilo 0,45 €.

KARTICA
Varen in enostaven način plačila vašega naročila s kreditno kartico. Izdelke vam pošljemo na izbrani naslov v Sloveniji. Ob prevzemu paketa na bencinskem servisu Petrol, je potrebno doplačilo 0,45 €.
Mastercard Visa
Opombe
 * Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja.

Soglašam, da mi na naveden e-naslov pošiljate izbrane vsebine in me seznanjate z:
Novostmi v naših prodajnih programih, posebnimi ugodnostmi in akcijskimi ponudbami.

Drugimi strokovnimi, koristnimi in zabavnimi vsebinami na temo življenja v čarobnem svetu vode (nasveti za uporabo izdelkov, za nego bazenske vode, postavitev bazenov, druge koristne vsebine povezane z dobrobitjo vode, vabila na naše dogodke…).

Zagotavljamo, da bomo vaše podatke uporabljali izključno za navedene namene in da jih ne bomo zlorabili ali posredovali tretjim osebam. Z vašimi osebnimi podatki bomo še naprej ravnali skrbno in v skladu s predpisano zakonodajo. Več o splošnih pogojih registracije si lahko preberete tukaj. Od prejemanja izbranih vsebin se lahko odjavite kadarkoli.

Polja z * so obvezna!