Spoštovani, zaradi povečanega števila naročil je rok dobave podaljšan na 2 do 5 delovnih dni. Potrudili se bomo, da bo vaš paket pri vas v najkrajšem možnem času. Za vsa dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo na info@stotinka.si ali 02 80 50 430. Lep pozdrav, ekipa Planet Pool

Novosti, nasveti in številne druge koristne informacije brezplačno za vas

Ponudbe, novosti, nasveti in številne druge koristne informacije brezplačno
Zaupajte nam vaš e-naslov in postanite prejemnik naših brezplačnih e-novic. Obveščali vas bomo o naši prodajni ponudbi, ugodnostih, novostih in z vami bomo delili vse druge koristne informacije.
Soglašam, da mi na naveden e-naslov pošiljate izbrane vsebine in me seznanjate z:

Novostmi v naših prodajnih programih, posebnimi ugodnostmi in akcijskimi ponudbami.
Drugimi strokovnimi, koristnimi in zabavnimi vsebinami na temo počitnic v domačem vrtu (nasveti za uporabo izdelkov, za nego bazenske vode, postavitev bazenov, druge koristne vsebine povezane z dobrobitjo vode).


Polja, označena z zvezdico (*) so obvezna!

Zagotavljamo, da bomo vaše podatke uporabljali izključno za navedene namene in da jih ne bomo zlorabili ali posredovali tretjim osebam. Z vašimi osebnimi podatki bomo še naprej ravnali skrbno in v skladu s predpisano zakonodajo. Več o splošnih pogojih registracije si lahko preberete tukaj. Od prejemanja e – novic se lahko odjavite kadarkoli.

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €