Spoštovani kupci, obveščamo vas, da bo zaradi povečanega obsega naročil vaše naročilo dostavljeno v roku 2-5 delovnih dni. Hvala za razumevanje!

20 + let izkušenj

Blagovna znamka Planet Pool je pri slovenskih lastnikih bazenov med najbolj prepoznanimi in priljubljenimi že več kot 20 let. Ponudba zajema program visoko kvalitetnih montažnih bazenov, pripadajoče opreme in sredstev za nego bazenske vode. Ponudba izdelkov je zelo raznolika, prilagojena različnim željam in potrebam ter namenjena vsem, ki si želite sami ustvariti svojo kopalno oazo na domačem vrtu.

 

Izdelki blagovne znamke Planet Pool so vam na voljo v številnih trgovskih centrih širom Slovenije (Bauhaus, Merkur, Mercator, Jager...) in drugih prodajnih mestih.

 

Ekskluzivni zastopnik za blagovno znamko Planet Pool je od leta 1998 podjetje CF Group Adria d.o.o., ki z odličnimi nasveti prijaznih strokovnjakov za vas poskrbi tudi po opravljenem nakupu, ko vaš bazen že veselo zaživi v vašem okolju. CF Group Adria d.o.o. je podjetje z več kot 28 letno tradicijo v panogi in že vrsto let med vodilnimi ponudniki na trgu. Njihovemu znanju in izkušnjam zaupa že več kot 25.000 kupcev.

 

Ker zaupamo v naše produkte in ekipo, vam zagotavljamo, da bosta vaš nakup in investicija z nami varna.

 

 


Najcelovitejša ponudba v regiji

V naši spletni trgovini najdete najcelovitejšo ponudbo izdelkov blagovne znamke Planet Pool NA ENEM MESTU.
Ponudba zajema program visoko kvalitetnih montažnih bazenov, pripadajoče opreme in sredstev za nego bazenske vode. Ponudba izdelkov je zelo raznolika, prilagojena različnim željam in potrebam ter namenjena vsem, ki si želite sami ustvariti svoje počitnice na domačem vrtu.
Med proizvajalci prodajnih artiklov so vsi vodilni evropski proizvajalci - Chemoform, Aqualux, Waterman, Summer Fun, in številni drugi.

 


Hitra dostava

Hitra dostava
Za izdelke iz zaloge zagotavljamo odpremo v maksimalno 48 urah. Naš partner za hitro dostavo je podjetje GLS, ki zraven dostave blaga na dom nudi tudi brezskrben prevzem blaga na več točkah po celotni Sloveniji (Trafike 3dva, bencinski servisi Petrol in Ömv…). Za dostavo večjih paketov (nad 40kg) sodelujemo s podjetjem Intereuropa.
 

 


Varen nakup

Nakup v naši spletni trgovini je varen - omogočamo vam nakup s plačilnimi karticami (Visa, Mastercard, Diners), z odkupnino ob prevzemu, na osnovi izdaje in plačila predračuna na naš transakcijski račun ali 1stavno obročno plačevanje, katerega zastopnik je Summit Leasing Slovenija. Vpis osebnih podatkov v spletni trgovini CF Group Adria je nujna in potreben izključno za ustrezno in pravilno izvajanje storitev spletne trgovine.

 

Zagotavljamo, da vaše podatke uporabljamo izključno za navedene namene in da jih ne bomo zlorabili ali posredovali tretjim osebam. Z vašimi osebnimi podatki ravnamo skrbno in v skladu s predpisano zakonodajo. Uporabnikom je na voljo vpogled v podatke, ki jih hranimo o njih, preko poslanega zahtevka na naslov info@stotinka.si. Spletna trgovina na svojih strežnikih NE HRANI nikakršnih podatkov o plačilnih karticah.

 

Med naročanjem so podatki med prenosom zaščiteni proti nepooblaščenim vpogledom s spletnim zaščitnim protokolom SSL. Za zaščito uporabljamo certifikat (domain validation) Comodo PositiveSSL. Več o splošnih pogojih poslovanja preko spletne trgovine si lahko preberete tukaj.
Hitra dostava
 

 


Najboljša ekipa

Stotinka team

Z visokokakovostnimi izdelki, strokovno podporo in prijaznim odnosom vam naša vesela ekipa pomaga ustvariti svoje počitnice na domačem vrtu. Z odličnimi nasveti naših prijaznih strokovnjakov pa za vas poskrbimo tudi po opravljenem nakupu.

 

Naša ekipa je zelo nasmejana, povezana in v spodbudnem delovnem okolju zmore s skupnimi močmi rešiti vsak izziv. Nenehno si prizadevamo tudi za dobre medosebne odnose, za osebno rast in razvoj strokovnih znanj in kompetenc vseh članov naše izjemne ekipe.
 

Zato stranke rade nakupujejo pri nas.
 

Uporabni nasveti

Najboljši nasveti

Naša ekipa se vsakodnevno srečuje z izzivi in vprašanji vseh vrst. Ker radi delimo naše znanje, za vas redno pripravljamo zapise in nasvete, ki lahko vaše življenje v domači kopalni oazi na naredijo še bolj prijetno. Prijazno vas vabimo, da si naše nasvete preberete na povezavi Nega vode in Nasveti ali pa se naročite na naše e-novičke, da boste vedno v stiku z najboljšimi nasveti in ažurno obveščeni o najnovejšem v ponudbi iz našega bogatega programa.

 

 
Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €