Spoštovani kupci, obveščamo vas, da bo zaradi povečanega obsega naročil vaše naročilo dostavljeno v roku 2-5 delovnih dni. Hvala za razumevanje!
DOMOV / Iskalnik
PP - Flockstar kartuše 8 x 125 g

PP - Flockstar kartuše 8 x 125 g

 
Šifra: 1346
Flockstar kartuše so stisnjeno sredstvo za kosmičenje. Skrbijo za bistro vodo brez motnosti. So počasi topne (približno 12 ur). Položijo se neposredno v skimer. Uporabljajo se samo za bazene s peščenim filtrom.
Navodila in opozorila.
Redna cena (z DDV):
15,95 €
Izdelek je na zalogi.
Predvidoma bo izdelek pri vas v 2-5 delovnih dneh.

Flockstar kartuše so stisnjeno sredstvo za kosmičenje. Skrbijo za bistro vodo brez motnosti. So počasi topne (približno 12 ur). Uporabljajo se samo za bazene s peščenim filtrom.


Idealna pH vrednost vode je 7,0 - 7,6. Poskrbite, da bo pH vrednost vedno v idealnem območju.
Za merjenje uporabite merilec za pH. Nekateri delci nečistoč so tako majhni, da jih filter ne zadrži. Da jih odstranimo uporabimo sredstva za kosmičenje.


Uporaba: Po vsakem 2. ali 3. povratnem spiranju peščenega filtra dajte v skimer po 1 kartušo na 40-50 m3 bazenske vode. Po 3-4 dneh povratno izperite filter. Ko se kartuša raztopi ponovno povratno izperite filter. Pred uporabo uravnajte pH vrednost vode na 7,0 do 7,4. Flockstar kartuše porabljajte samo pri peščenih filtrih. Pozor: ni primerno za kartušne filtre!


Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami! V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba.


Prosimo upoštevajte, da je sredstvo za kosmičenje le dopolnilno sredstvo za nego vode. Sredstva za regulacijo pH, za dezinfekcijo in algicidi so še vedno osnova za neoporečno vodo v bazenu.


Morda bi vas tudi zanimalo

Artikel št.: 1319
Zaloga:
15,55 €
Artikel št.: 1321
Zaloga:
Potrebujete pomoč pri nakupu?
+386 2 80 50 430 | info@stotinka.si
Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €