Spoštovani kupci, obveščamo vas, da bo zaradi povečanega obsega naročil vaše naročilo dostavljeno v roku 2-5 delovnih dni. Hvala za razumevanje!
DOMOV / Iskalnik
PP - pH minus granulat 1,5kg; 5 kg; 15 kg

PP - pH minus granulat 1,5kg; 5 kg; 15 kg

 
Šifra: 1315
PP - pH minus granulat je sredstvo za ZNIŽEVANJE pH vrednosti vode. Pakiranja: 1,5 kg, 5 kg ali 15 kg.
Navodila in opozorila.
Izberite pakiranje:

Redna cena (z DDV):
6,95 €
Izdelek je na zalogi.
Predvidoma bo izdelek pri vas v 2-5 delovnih dneh.

pH minus granulat je regulator za zniževanje pH vrednosti bazenske vode. Znižuje pH vrednost bazenske vode iz bazičnega v nevtralno območje med 7,0 in 7,6.


Idealna pH-vrednost vode je 7,0 - 7,6. Idealna vsebnost klora je 1 - 3 mg/L. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in merilec za klor.

Uporaba: 150 g pH-minus granulata zadošča, da v 10 m3 vode zniža pH vrednost za približno 0,2. Pri trdi vodi je potrebno večje doziranje, pri mehki vodi manjše. Med doziranjem preverite pH-vrednost. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim. Raztopine ne dodajajte v bližini kovinskih delov. Granulat najprej raztopite v vedru vode in ga nato vzdolž bazenskega roba počasi vlijte v vodo!

Za čiščenje oblog vodnega kamna raztopite pribl. 200 g pH minus granulata v 2 litrih vode, nanesite to raztopino na površino, pustite delovati in sperite z vodo.

Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami! V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba. Upoštevajte varnostne napotke. Preprečite stik s kožo in očmi. Pri delu nosite zaščitne rokavice.


Morda bi vas tudi zanimalo

Artikel št.: 1316
Zaloga:
6,95 €
Potrebujete pomoč pri nakupu?
+386 2 80 50 430 | info@stotinka.si
Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €