Kontakt

Ime:
Priimek:
E-pošta: *
Vprašanje:
*
Soglašam, da me kontaktirate na podan e – naslov in hranite moje podatke v skladu z zakonom.
Soglašam, da mi na naveden e-naslov pošiljate izbrane vsebine in me seznanjate z:
Novostmi v naših prodajnih programih, posebnimi ugodnostmi in akcijskimi ponudbami.
Drugimi strokovnimi, koristnimi in zabavnimi vsebinami na temo življenja v čarobnem svetu vode (nasveti za uporabo izdelkov, za nego bazenske vode, postavitev bazenov, druge koristne vsebine povezane z dobrobitjo vode, vabila na naše dogodke…).
Zagotavljamo, da bomo vaše podatke uporabljali izključno za navedene namene in da jih ne bomo zlorabili ali posredovali tretjim osebam. Z vašimi osebnimi podatki bomo še naprej ravnali skrbno in v skladu s predpisano zakonodajo. Od prejemanja izbranih vsebin se lahko odjavite kadarkoli.Polja označena z zvezdico (*) so obvezna

 

O nas

Blagovna znamka Planet Pool je pri slovenskih lastnikih bazenov med najbolj prepoznanimi in priljubljenimi že več kot 20 let. Ponudba zajema program visoko kvalitetnih montažnih bazenov, pripadajoče opreme in sredstev za nego bazenske vode. Ponudba izdelkov je zelo raznolika, prilagojena različnim željam in potrebam ter namenjena vsem, ki si želite sami ustvariti svojo kopalno oazo na domačem vrtu. Izdelki blagovne znamke Planet Pool so na voljo v številnih trgovskih centrih širom Slovenije in spletnih trgovinah.

Ekskluzivni zastopnik za blagovno znamko Planet Pool je od leta 1998 podjetje Stotinka d.o.o., ki z odličnimi nasveti prijaznih strokovnjakov za vas poskrbi tudi po opravljenem nakupu, ko vaš bazen že veselo zaživi v vašem okolju.

Stotinka je podjetje z več kot 25 letno tradicijo v panogi in že vrsto let med vodilnimi ponudniki na trgu. Ker zaupamo v naše produkte in ekipo, vam zagotavljamo, da bosta vaš nakup in investicija z nami varna.