DOMOV   »   Kontakt
 

Kontakt

Ime:
Priimek:
E-pošta: *
Vprašanje:
*
Soglašam, da me kontaktirate na podan e – naslov in hranite moje podatke v skladu z zakonom.
Soglašam, da mi na naveden e-naslov pošiljate izbrane vsebine in me seznanjate z:
Novostmi v naših prodajnih programih, posebnimi ugodnostmi in akcijskimi ponudbami.
Drugimi strokovnimi, koristnimi in zabavnimi vsebinami na temo življenja v čarobnem svetu vode (nasveti za uporabo izdelkov, za nego bazenske vode, postavitev bazenov, druge koristne vsebine povezane z dobrobitjo vode, vabila na naše dogodke…).
Zagotavljamo, da bomo vaše podatke uporabljali izključno za navedene namene in da jih ne bomo zlorabili ali posredovali tretjim osebam. Z vašimi osebnimi podatki bomo še naprej ravnali skrbno in v skladu s predpisano zakonodajo. Od prejemanja izbranih vsebin se lahko odjavite kadarkoli.Polja označena z zvezdico (*) so obvezna

 

O nas

Blagovna znamka Planet Pool zajema program montažnih bazenov, pripadajoče opreme in sredstva za nego bazenske vode. Zastopamo jo od leta 1998. Zavedamo se, da trženje ne obsega samo prodaje, temveč je kupca zelo pomembna poprodajna storitev. Za bazene nudimo tudi montažo, rezervne dele, organiziran imamo lastni servis. Prodaja izdelkov blagovnie znamke Planet Pool se vrši grosistično trgovskim centrov širom Slovenije. Oglejte si PRODAJNA MESTA na katerih lahko najdete izdelke blagovne znamke Planet Pool. 

 

Na slovenskem trgu blagovno znamko Planet Pool tržimo v podjetju Stotinka, ki je bilo ustanovljeno leta 1993. Delovati smo pričeli področju kopališč in zdravilišč. Svojim strankam nudimo vrhunske proizvode za pripravo in nego bazenskih voda, čistilna in dezinfekcijska sredstva za bazene in savne. Kasneje smo dejavnost podjetja še razširili, tako da je sedaj podjetje razdeljeno na več produktnih skupin.

 

Pridobitev certifikata bonitetne odličnosti podjetja Bisnode ranga zlati trojni A (AAA) in certifikata Gospodarske zbornice Slovenije Excellent Small@Medium Enterprises je dokaz, da smo zanesljiv partner. Ponosni smo na svojo zanesljivost v celotnem poslovnem procesu, tako do svojih zaposlenih kot tudi do kupcev in dobaviteljev. Do teh rezultatov seveda ni mogoče priti čez noč, ampak so dokaz trdega in poštenega dela več kot dveh desetletij.

 

Danes smo vodilno podjetje v svoji panogi v Sloveniji. Podjetje predstavlja 15 redno zaposlenih sodelavcev.

 

Naše poslanstvo
Z visokokakovostnimi izdelki, strokovno podporo in prijaznim odnosom zagotavljamo sprostitev in dobro počutje vse dni v letu. Naše poslanstvo je moč strniti v slogan: »Ujemite dan v čarobnem svetu vode«.​

 

Naša vizija
Stotinka bo do 2020 postala najbolj željen partner pri prodaji visokokakovostnih izdelkov za postavljanje in vzdrževanje bazenov vseh vrst. Z izkušeno strokovno ekipo bo prispevala k razvoju celostnih wellness storitev na področju Balkana.
 

Osnovne vrednote

  • Nenehno se trudimo prepoznavati kupčeve želje in potrebe ter mu ponuditi izdelek ali storitev, ki bo zadovoljila njegova pričakovanja.
  • Za kupca skrbimo tudi po nakupu, v obliki servisnih storitev za naše izdelke. Kupcu želimo ponuditi storitve v vseh življenjskih ciklih kupljenega izdelka.
  • Smo v procesu konstantnega učenja. Zavedamo se, da delamo napake, a jih z veseljem popravimo in se potrudimo, da jih ne ponovimo.

Ponujamo izdelke in storitve v poštenem razmerju med kvaliteto in ceno.

 

POVEZANOST

Temelj odnosa z našimi strankami je zaupanje, ki ga vsakodnevno pridobivamo z dostopnostjo, prilagodljivostjo, prijaznostjo in tolerantnostjo. Zato se stranke rade vračajo k nam. Povezanost je značilna tudi za našo ekipo, ki s skupnimi močmi zmore rešiti vsak izziv.

 

SPOŠTOVANJE

S strankami odkrito komuniciramo, držimo se danih obljub. Zaposlene razvijamo in jim omogočamo spodbudno delovno okolje. Spoštujemo mnenje drugih, med seboj sodelujemo in gojimo dobre medsebojne odnose.

 

STROKOVNOST

Povezujemo strokovno znanje mednarodnih in domačih strokovnjakov, odlikujejo nas več kot 24-letne izkušnje. To nam omogoča, da delo opravimo kakovostno in v skladu z najvišjimi standardi. Smo razvojno usmerjeni, redno se izobražujemo in smo v koraku s časom.

 

ODLIČNOST

Naš posel opravljamo zavzeto in smo najboljši v tem, kar počnemo. K uresničevanju želja pristopimo celostno; stranki je na voljo vse na enem mestu. Z vsemi gradimo partnerski odnos, ki temelji na kakovosti in ustvarjanju vzajemno dolgoročnih koristi.

 

Stotinka d.o.o.

Kolodvorska ulica 25a

2310 Slovenska Bistrica

Tel: 02 80 50 430

info@stotinka.si