Spoštovani kupci, obveščamo vas, da bo zaradi povečanega obsega naročil vaše naročilo dostavljeno v roku 2-5 delovnih dni. Hvala za razumevanje!
DOMOV / Kontakt

Kontakt

Ime: *
Priimek: *
E-pošta: *
Vprašanje:
*
Soglašam, da me kontaktirate na podan e – naslov in hranite moje podatke v skladu z zakonom.
Soglašam, da mi na naveden e-naslov pošiljate izbrane vsebine in me seznanjate z:
Novostmi v naših prodajnih programih, posebnimi ugodnostmi in akcijskimi ponudbami.
Drugimi strokovnimi, koristnimi in zabavnimi vsebinami na temo življenja v čarobnem svetu vode (nasveti za uporabo izdelkov, za nego bazenske vode, postavitev bazenov, druge koristne vsebine povezane z dobrobitjo vode, vabila na naše dogodke…).
Zagotavljamo, da bomo vaše podatke uporabljali izključno za navedene namene in da jih ne bomo zlorabili ali posredovali tretjim osebam. Z vašimi osebnimi podatki bomo še naprej ravnali skrbno in v skladu s predpisano zakonodajo. Od prejemanja izbranih vsebin se lahko odjavite kadarkoli.Polja označena z zvezdico (*) so obvezna

 

O nas

 

Blagovna znamka Planet Pool je pri slovenskih lastnikih bazenov med najbolj prepoznanimi in priljubljenimi že več kot 20 let. Ponudba zajema najcelovitejši program visoko kvalitetnih montažnih bazenov, pripadajoče opreme in sredstev za nego bazenske vode. Ponudba izdelkov je zelo raznolika, prilagojena različnim željam in potrebam ter namenjena vsem, ki si želite sami ustvariti svojo kopalno oazo na domačem vrtu. Izdelki blagovne znamke Planet Pool so na voljo v številnih trgovskih centrih širom Slovenije in drugih prodajnih mestih.

 

Ekskluzivni zastopnik za blagovno znamko Planet Pool je od leta 1998 podjetje Bazeni Stotinka, CF Group Adria d.o.o., ki z odličnimi nasveti prijaznih strokovnjakov za vas poskrbi tudi po opravljenem nakupu, ko vaš bazen že veselo zaživi v vašem okolju.

 

CF Group Adria d.o.o.je podjetje z več kot 30 letno tradicijo v panogi in že vrsto let med vodilnimi ponudniki na trgu. Smo nosilci certifikata Gospodarske zbornice Slovenije Excellent Small@Medium Enterprises in že vrsto let tudi certifikata bonitetne odličnosti podjetja Bisnode ranga zlati trojni A (AAA). Ponosni smo na svojo zanesljivost in odličnost v celotnem poslovnem procesu, tako do svojih zaposlenih kot tudi do kupcev in dobaviteljev.

Ker zaupamo v naše produkte in ekipo, vam zagotavljamo, da bosta vaš nakup in investicija z nami varna.

 

Več informacij o podjetju CF Group Adria d.o.o., o njegovem poslanstvu, viziji ter vrednotah si lahko preberete tukaj.

 

Naša ekipa

 

Z visokokakovostnimi izdelki, strokovno podporo in prijaznim odnosom vam naša vesela ekipa pomaga ustvariti svoje počitnice na domačem vrtu. Z odličnimi nasveti naših prijaznih strokovnjakov pa za vas poskrbimo tudi po opravljenem nakupu.

 

Naša ekipa je zelo nasmejana, povezana in v spodbudnem delovnem okolju zmore s skupnimi močmi rešiti vsak izziv. Nenehno si prizadevamo tudi za dobre medosebne odnose, za osebno rast in razvoj strokovnih znanj in kompetenc vseh članov naše izjemne ekipe.

 

Zato stranke rade nakupujejo pri nas.

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €