DOMOV / Koristne povezave / Pravila nagradnih iger

Pogoji in pravila nagradnih iger 

 

Splošne določbe

Organizator nagradne igre je podjetje Stotinka d.o.o. (v nadaljevanju: organizator). Nagradna igra traja od 17. 9. do 22. 9. 2020 na Facebook strani organizatorja https://www.facebook.com/planetpool.si.

 

Podjetje Facebook ni sponzor in ne sodeluje v kakršnikoli obliki oziroma ni povezan z nagradno igro. Vse podatke, ki jih uporabnik posreduje, prejme izključno organizator nagradne igre.

 

Zaposleni in njihovi družinski člani niso upravičeni do sodelovanja v nagradni igri.

 

Potek nagradne igre in izbira nagrajenca

Pogoj udeležbe v nagradni igri predstavlja všečkanje in komentiranje izbrane objavljene fotografije. Nagrajenec bo izžreban najkasneje 23. 9. 2020 in bo javno razglašen na organizatorjevi Facebook strani.

 

Nagrade:

  • 5x Sredstvo za prezimovanje - Winterfit

 

Prevzem nagrade

Pred prevzemom nagrade, mora organizator s strani izžrebanega nagrajenca, v roku treh dni po razglasitvi, prejeti osebne podatke (ime in priimek, stalno prebivališče, davčno številko in elektronski naslov). Posredovanje teh podatkov po elektronski pošti je pogoj za izročitev nagrad.

Nagrajenci morajo prevzeti nagrado v roku 14 dni od javne razglasitve nagrajenca. Nagrade je potrebno prevzeti osebno v salonu organizatorja na naslovu Kolodvorska ulica 25 a, 2310 Slovenska Bistrica. V izrednih primerih je možen prevzem tudi po pošti. Nagrade niso prenosljive, zamenjava nagrade ni mogoča. Nagrajenec dovoljuje objavo fotografije prevzemanja nagrade na Facebook profilu organizatorja.
 

Varovanje osebnih podatkov
Osebni podatki sodelujočih bodo uporabljeni samo za potrebe nagradne igre (izročitev nagrad in plačilo akontacije dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi). Organizator se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam ali jih kakorkoli uporabil v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije.

 

Slovenska Bistrica, 16. 9. 2020

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €