Spoštovani kupci, obveščamo vas, da zaradi povečanega obsega naročil, bo vaše naročilo dostavljeno v roku 2-5 delovnih dni. Hvala za razumevanje!
DOMOV / Koristne povezave / Pravila nagradnih iger

Pogoji in pravila nagradnih iger 

 

Splošne določbe

Organizator nagradne igre je podjetje CF Group Adria d.o.o. (v nadaljevanju: organizator). Nagradna igra traja od 25. 5. do 17. 7. 2023 na Facebook/Instragram strani organizatorja

https://www.facebook.com/planetpool.si.

https://www.instagram.com/planet_pool_si/

 

Podjetje Facebook/Instagram ni sponzor in ne sodeluje v kakršnikoli obliki oziroma ni povezan z nagradno igro. Vse podatke, ki jih uporabnik posreduje, prejme izključno organizator nagradne igre.

 

Zaposleni in njihovi družinski člani niso upravičeni do sodelovanja v nagradni igri.

 

Potek nagradne igre in izbira nagrajenca

Pogoj udeležbe v nagradni igri predstavlja všečkanje in komentiranje izbrane objavljene fotografije. Nagrajenec bo izžreban najkasneje 17. 7. 2022 in bo javno razglašen na organizatorjevi Facebook/Instagram strani.

 

Nagrade:

Bazen KIT 360 Vision White 360x120cm

Prevzem nagrade

Pred prevzemom nagrade, mora organizator s strani izžrebanega nagrajenca, v roku treh dni po razglasitvi, prejeti osebne podatke (ime in priimek, stalno prebivališče, davčno številko in elektronski naslov). Posredovanje teh podatkov po elektronski pošti je pogoj za izročitev nagrad.

Nagrajenci morajo prevzeti nagrado v roku 14 dni od javne razglasitve nagrajenca. Nagrade je potrebno prevzeti osebno v salonu organizatorja na naslovu Kolodvorska ulica 25 a, 2310 Slovenska Bistrica. V izrednih primerih je možen prevzem tudi po pošti. Nagrade niso prenosljive, zamenjava nagrade ni mogoča. Nagrajenec dovoljuje objavo fotografije prevzemanja nagrade na Facebook/Instagram profilu organizatorja.
 

Varovanje osebnih podatkov
Osebni podatki sodelujočih bodo uporabljeni samo za potrebe nagradne igre (izročitev nagrad in plačilo akontacije dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi). Organizator se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam ali jih kakorkoli uporabil v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije.

 

Slovenska Bistrica, 25. 5. 2023

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €