DOMOV / Koristne povezave / Varstvo osebnih podatkov

Izjava o varstvu osebnih podatkov

Ponudnik blagovne znamke Planet Pool (podjetje CF Group Adria d.o.o.) se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve povpraševanja in ostale potrebne komunikacije. Osebni podatki, ki jih ponudnik zbira so ime, priimek in e - naslov ali telefonska številka. Ob oddaji naročila ponudnik od uporabnika potrebuje tudi naslov in poštno številko. 

 

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

 

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

 

Pridobivanje osebnih podatkov

Ponudnik pridobiva osebne podatke preko obrazca za neobvezno povpraševanje, preko telefonskega pogovora, ob e - poštni komunikaciji in preko e - obrazca za povpraševanje po ceniku prodajnega programa Planet Pool (www.planetpool.si).

Namen zbiranja osebnih podatkov

Ponudnik zbira osebne podatke izključno za to, da lahko poda za odgovor na vprašanje uporabnika, pošiljanje cenika in ostalo direktno komunikacijo z uporabnikom.

 

Ponudnik zbira podatke tudi za namen posredovanja promocijskih in informativnih vsebin, za katere uporabnik prostovoljno poda soglasje in svoj e - naslov.

 

Primer soglasja:

 

Soglašam, da mi na naveden e-naslov pošiljate izbrane vsebine in me seznanjate z:

  • Novostmi v naših prodajnih programih, posebnimi ugodnostmi in akcijskimi ponudbami.
  • Drugimi strokovnimi, koristnimi in zabavnimi vsebinami na temo življenja v čarobnem svetu vode (nasveti za uporabo izdelkov, za nego bazenske vode, postavitev bazenov, druge koristne vsebine povezane z dobrobitjo vode, vabila na naše dogodke…).

Uporabnik se lahko od prejemanja vsebin odjavi v vsakem trenutku.

 

Pravica uporabnika do izbrisa osebnih podatkov

Uporabnik ima pravico, da od ponudnika v vsakem trenutku zahteva izbris vseh osebnih podatkov, ki jih ponudnik hrani, razen tistih, ki jih je ponudnik zakonsko dolžan obdržati v svojem arhivu.

 

Varovanje

Ponudnik se zavezuje, da hrani vse zbrane podatke v varovanih prostorih ali s pomočjo programske opreme, ki je dodatno varovana s protivirusnimi programi. Dostop do osebnih podatkov imajo samo pooblaščene osebe. 

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €