Spoštovani kupci, obveščamo vas, da bo zaradi povečanega obsega naročil vaše naročilo dostavljeno v roku 2-5 delovnih dni. Hvala za razumevanje!
DOMOV / Nega vode / Nega vode v 5-ih korakih / Korak 2: Dezinfekcija

PP - Klor granulat hitrotopen 1kg; 3kg; 5kg

 
Šifra: 1323
Sredstvo z več kot 50 % aktivnega klora, ki ga uporabljamo za prvo, sunkovito in hitro kloriranje. Primeren je za vse trdote vode, je pH nevtralen, stabiliziran in hitro topen. Pakiranja: 1 kg, 3 kg ali 5 kg.
Navodila in opozorila.
Izberite pakiranje:

Redna cena (z DDV):
12,95 €
Izdelek je na zalogi.
Predvidoma bo izdelek pri vas v 2-5 delovnih dneh.

Klor granulat je sredstvo z več kot 50% aktivnega klora, ki ga uporabljamo za sunkovito in hitro kloriranje. Primeren je za vse trdote vode, pH nevtralen, stabiliziran in hitrotopen. Primeren za vzdrževanje vode v privatnih bazenih. Deluje na Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli in Legionella sp..


Idealna pH vrednost vode je 7,0 - 7,6. Idealna vsebnost klora je 1 - 3 mg/L. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in merilec za klor. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim klora in pH vrednosti v vašem bazenu.


Uporaba: Po prvem polnjenju bazena dodajte približno 80 - 100 g granulata na 10 m3 vode. Za dolgotrajno doziranje dodajte 50 g granulata na 10 m3 vode vsakih 3 dni. Večje število kopalcev, višje temperature in deževje lahko povzročijo potrebo po večjem doziranju. Za sunkovito kloriranje (po nevihti, po večjem številu kopalcev, itd.) dodajte 80-100 g granulata na 10 m3 vode. Klor praviloma dodajajte zvečer. Vsebnost klora in pH-vrednost je treba preverjati vsak teden. Granulat najprej raztopite v vedru vode in ga nato vzdolž bazenskega roba počasi vlijte v vodo! Granulata nikoli ne dajajte neposredno v bazen. Obstaja nevarnost razbarvanja folije!


Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki. Lahko se sproščajo nevarni plini (klor). V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba. Za preprečevanje razvoja alg dodatno uporabite Algicid standard ali Algicid special.


Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.


Morda bi vas tudi zanimalo

Artikel št.: 1319
Zaloga:
15,55 €
Potrebujete pomoč pri nakupu?
+386 2 80 50 430 | info@stotinka.si
Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €