DOMOV / Nega vode / Nega vode v 6-ih korakih / Korak 3: Preprečevanje razvoja alg

PP - Algicid special nepeneč 1 lit: 3 lit.

 
Šifra: 1313
Algicid special je popolnoma nepeneče sredstvo za zatiranje alg in bakterij v bazenski vodi. Posebej primeren je za bazene z masažami ali protitočnimi napravami. Pakiranja: 1 lit ali 3 lit.
Navodila in opozorila.
Izberite pakiranje:

Redna cena (z DDV):
11,35 €
Izdelek je na zalogi.
Predvidoma bo izdelek pri vas v 2-4 delovnih dneh.

Algicid special je popolnoma nepeneče sredstvo za zatiranje alg in bakterij v bazenski vodi. Posebej primeren je za bazene z masažami ali protitočnimi napravami.


Idealna pH-vrednost je 7,0 - 7,6. Idealna vsebnost klora je 1 - 3 mg/L. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in merilec za klor.


Uporaba: Po generalnem čiščenju: bazen, predvsem v kotih in fugah, poškropite z 20% raztopino sredstva Algicid Special. Prvo doziranje: 150 - 200 ml proizvoda dodajte v 10 m3 vode.Tedensko nato dozirajte 100 - 150 ml proizvoda v 10 m3 vode. Pri napadu alg: 300 - 400 ml na 10 m3 vode. Algicid Special najprej razredčite v vedru vode in ga nato vzdolž bazenskega roba počasi vlijte v vodo! Večje število kopalcev, višje temperature in deževje lahko povzročijo potrebo po večjem doziranju. Dodatno k algicidom uporabljajte sredstva za uravnavo pH vrednosti in dezinfekcijska sredstva. V kolikor so se alge že razvile opravite sunkovito kloriranje z Klor granulatom. Sredstvo je primerno za uporabo v bazenih z masažnimi, protitočnimi napravami in v masažnih bazenih (sredstvo je nepeneče)! Ne uporabljajate v ribnikih!


Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami! V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba.


Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.
Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Morda bi vas tudi zanimalo

Potrebujete pomoč pri nakupu?
+386 2 80 50 430 | info@stotinka.si
Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €