DOMOV / Nega vode / Nega vode v 6-ih korakih / Korak 3: Preprečevanje razvoja alg
PP - Algicid standard rahlo peneč 1lit.; 3 lit.; 10 lit.

PP - Algicid standard rahlo peneč 1lit.; 3 lit.; 10 lit.

 
Šifra: 1312
Algicid standard je rahlo peneč proizvod proti algam v bazenski vodi. Ne uporabljajte v bazenih z masažnimi, protitočnimi napravami in v masažnih bazenih (sredstvo se peni)! Pakiranja: 1 lit, 3 lit ali 10 lit.
Navodila in opozorila.
Izberite pakiranje:

Redna cena (z DDV):
6,55 €
Izdelek je na zalogi

PP - Algicid standard je rahlo peneč proizvod proti algam v bazenski vodi. Primeren za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.

Idealna pH-vrednost je 7,0 - 7,4. Idealna vsebnost klora je 0,6 - 1,0 mg/L. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in merilec za klor.

Uporaba: Prvo doziranje: 100 ml proizvoda dodajte v 10 m3 vode. Tedensko nato dozirajte po 50 ml proizvoda v 10 m3 vode ali vsakih 14 dni po 100 ml v 10 m3 vode. Algicid najprej razredčite v vedru vode in ga nato vzdolž bazenskega roba počasi vlijte v vodo! Dodatno k algicidom uporabljajte sredstva za uravnavo pH vrednosti in dezinfekcijska sredstva. V kolikor so se alge že razvile opravite sunkovito kloriranje s Klor granulatom. Ne uporabljajte v bazenih z masažnimi, protitočnimi napravami in v masažnih bazenih (sredstvo se peni)!.

Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami! Dodajanje dopolnilnih sredstev za nego vode v bazensko vodo ni škodljivo. V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.
Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Morda bi vas tudi zanimalo

Potrebujete pomoč pri nakupu?
+386 2 80 50 430 | info@stotinka.si
Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €