DOMOV / Nega vode / Nega vode v 6-ih korakih / Korak 3: Preprečevanje razvoja alg
PP - Velike kombinirane klorove tablete 1kg

PP - Velike kombinirane klorove tablete 1kg

 
Šifra: 1359
Sunkovito kloriranje in dolgoročna dezinfekcija v enem izdelku! I plast: hitrotopna za sunkovito kloriranje z dodanim sredstvom za bistrenje. II plast: počasitopna za dolgoročno dezinfekcijo primerno za peščene in kartušne filtre.
Navodila in opozorila.
Redna cena (z DDV):
16,45 €
Izdelek je na zalogi

Velike kombinirane klorove tablete so počasitopne dvoplastne klorove tablete z dodatkom hitrotopnega klora in flokulanta za šok kloriranje. Primerne so za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.
I.  plast (modra): hitrotopna za sunkovito kloriranje.
II. plast: počasitopna za dolgoročno dezinfekcijo z dodanim sredstvom za bistrenje.
Tablete so primerne za peščene in kartušne filtre. Skupna teža tablete je 250 g, v paketu so 4 tablete.


Idealna pH-vrednost 7,0 - 7,6. Idealna vsebnost klora 1 - 3 mg/L. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in merilec za klor. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi
izmerjenim vrednostim klora in pH vrednosti v vašem bazenu.


Uporaba: Prvo doziranje: 2 tableti na 25 m3 bazenske vode. Nadaljnja uporaba: 1 tableta vsakih 8-10 dni na 25 m3 bazenske vode. Doziranje je odvisno od obremenitve/uporabe bazena, temperature vode in vremenskih razmer. Redno preverjajte pH vrednost in vsebnost klora v vodi. Tableto dajajte le v skimer ali dozirno bojo, nikoli neposredno v bazen. Obstaja nevarnost razbarvanja folije! Namig: Za preprečevanje razvoja alg dodatno uporabite Algicid standard ali Algicid special.


Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki. Lahko se sproščajo nevarni plini (klor).


Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.Potrebujete pomoč pri nakupu?
+386 2 80 50 430 | info@stotinka.si
Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €