Testiranje in analiza vode

Analiza bazenske vode je osnova za nadaljnje korake pri negi bazenske vode. V prodajnem programu Planet Pool vam nudimo izdelke za analizo bazenske vode - izbirate lahko med različnimi testerji na osnovi reagentnih tabletk, s katerimi izmerite vrednosti pH in klora, oziroma vrednost pH in kisika O².

Kratka tekstovna navodila za uporabo Pooltester - pH/Cl in Pooltester O²/pH najdete tukaj.

Slikovna navodila za uporabo Pooltester - pH/Cl.

Slikovna navodila za uporabo Pooltester - O²/pH.

 

Artikel št.: 5503
PP - Pooltester pH/Cl (blister)
Komplet vsebuje merilno posodico za vzorčno vodo ter 20 reagentnih tabletk za pH (phenol red) in 20 reagentnih tabletk za klor (DPD1).
Artikel št.: 5154
PP - Rezervni set za analizo vode pH/klor
Rezervni set vsebuje nadomestne reagentne tabletke za meritev prostega klora (DPD1) in pH vrednosti (Phenol Red) vode. V kompletu je 30 tabletk DPD1 in 30 tabletk Phenol Red.
Artikel št.: 33226
PP - Pooltester - 02/pH, aktivni kisik (blister)
Komplet vsebuje merilno posodico za vzorčno vodo ter 20 reagentnih tabletk za pH in 20 reagentnih tabletk za kisik.
Artikel št.: 5227
PP - Rezervni set za analizo vode pH/02
Rezervni set vsebuje nadomestne reagentne tabletke za meritev aktivnega kisika (DPD4) in pH vrednosti (Phenol Red) vode. V kompletu je 30 tabletk DPD4 in 30 tabletk Phenol Red.
Artikel št.: 33251
Pooltester Aqua Inspektor
Elektronski merilec za hitro in natančno merjenje parametrov bazenske vode. Tester se potopi v vodo in doda reagentna tabletka. Voda v merilni posodici se obarva. Naprava fotometrično odčita rezultat in ga prikaže na LCD prikazovalniku.
Artikel št.: 33252
PP - Rezervni set za analizo vode Aqua Inspektor
Nadomestne reagentne tabletke za tester Aqua Inspektor. 30 kosov DPD No.1 (prosti klor), 30 kosov Phenol Red Photometer (pH-vrednost), 10 kosov 10 DPD No.3 (skupni klor), 10 kosov CyA-Test (cianurna kislina), 10 kosov Alka-M-Photometer (alkaliniteta).

 

 

Merjenje parametrov bazenske vode


Prenesite brošuro "NEGA BAZENSKE VODE" z nasveti in priporočenimi izdelki za nego vode.