Ročni bazenski sesalci

V kolikor pri svojem bazenu uporabljate kartušni filtrirni sistem, je potrebno izbrati sesalec, ki deluje preko vrtne zalivalne cevi, torej brez pomoči filtrirne naprave. V ta namen imamo v prodajnem programu Planet Pool za vas sesalec Croco Vac, ki ga priklopimo na vrtno zalivalno cev. Umazanija se nabira v filtrirni vrečki, ki jo po uporabi enostavno očistimo.

 


Če je bazen opremljen s peščenim filtrirnim sistemom, so ročni sesalci najugodnejša rešitev. Pri peščenih filtrih z zmogljivostjo vsaj 3,5 m³/h lahko izberete bazenski sesalec, ki se priklopi na vaš filter. Ročni sesalci so sestavljeni iz sesalne ščetke, cevi in teleskopske palice. Cev se priključi v skimer, vlogo sesalca pa prevzame filtrirni sistem. Umazanija se nabira v filtrirnem pesku. Pri tovrstnih sesalcih je za optimalno delovanje pomembno, da cev popolnoma napolnimo z vodo, preden sesalec priklopimo v skimer. Cev postopoma potopimo pod vodo ali pa jo enostavno pritisnemo ob povratno šobo, da se napolni z vodo.


 

 

Artikel št.: 5123
Zaloga: DA
Sesalec CrocoVac
Ročni sesalec v obliki krokodila za čiščenje in praznjenje manjših bazenov s kartušnimi filtrirnimi napravami. Umazanija se nabira v filtrirni vrečki. Vključena cev (2,5 m), vrečica in teleskopska palica.
Artikel št.: 5156
Zaloga: DA
Sesalec ščetka - težka
Ovalna ščetka s stranskimi ščetinami za sesanje bazenskega dna. Priklop na rebrasto plavajočo cev fi 32 ali fi 38 mm in teleskopsko palico ter na peščeni filter (preko skimerja) od 3,5 m³/h pretoka.
Artikel št.: 5130
Zaloga: DA
Sesalec ščetka - mala ovalna
Priklop na rebrasto plavajočo cev fi 32 ali fi 38 mm in teleskopsko palico ter na peščeni filter (preko skimerja) od 3,5 m³/h pretoka.
Artikel št.: 5171
Zaloga: DA
Teleskopska palica-3 delna 1,8 - 3,6 m
3 delna aluminijasta teleskopska palica, ki ima razpon od 1,8 do 3,6 m.
Artikel št.: 5557
Zaloga: DA
Cev plavajoča fi 32 6 m
Rebrasta plavajoča (gibka) cev premera fi 32 mm in dolžine 6 m.
Artikel št.: 5124
Zaloga: DA
Cev plavajoča fi 38 6 m
Rebrasta plavajoča (gibka) cev premera fi 38 mm in dolžine 6 m.
Artikel št.: 5294
Zaloga: DA
Sesalec avtomatski+10 m cevi+pribor
Primeren za bazene do dolžine 8 metrov. Priključimo ga na bazenski skimer s pomočjo priložene cevi. Za nemoteno delovanje potrebujemo filtracijsko črpalko z zmogljivostjo vsaj 5 m³/h.