Spoštovani, zaradi povečanega števila naročil je rok dobave podaljšan na 2 do 5 delovnih dni. Potrudili se bomo, da bo vaš paket pri vas v najkrajšem možnem času. Za vsa dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo na info@stotinka.si ali 02 80 50 430. Lep pozdrav, ekipa Planet Pool
DOMOV / Oprema / Solarna pokrivala

Solarna pokrivala

Solarna pokrivala akumulirajo toploto in jo oddajajo v vodo. Pokrivalo prepušča UV svetlobo in tako segreva vodo v bazenu. Navzdol obrnjene zračne blazinice izolirajo površino vode in zagotavljajo, da se ohranja dosežena temperatura vode v vašem bazenu. Uporabnost solarnih pokrival pride do izraza predvsem v hladnih poletnih nočeh, ko preprečujejo izgubo toplote preko vodne površine. Pokrivalo plava na vodi, zato mora biti približno 5 cm manjše od notranje mere bazena. Tovrstna pokrivala tudi delno preprečujejo vdor umazanije v bazen.

 

SORTIRAJ:  Ime   | Cena  

Nasvet: Po sunkovitem kloriranju oziroma dodajanju dezinfekcijskih sredstev pokrivalo odstranite. Ponovno ga namestite, ko vsebnost pade na priporočeno vrednost. Nepravilno uravnana pH vrednost ali previsoka vsebnost dezinfekcijskih sredstev bosta pokrivalo hitro uničili! Pomembno je tudi, da solarnega pokrivala po tem, ko ga odstranite s površine vode, ne shranjujete na soncu.

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €