Solarni tuši

Izkoristite naravno energijo sonca in se vedno tuširajte s toplo vodo. Posebnost solarnih tušev je posebej obdelan rezervoar za vodo, ki zagotavlja gretje vode za tuširanje s pomočjo sončne energije.

 

Postavitev solarnega tuša ne zahteva posebne napeljave, saj se tuš postavi na zaželjeno mesto ob bazenu ali kje drugje na prostem, in se enostavno priključi na vrtno zalivalno cev.

 

Čez zimo se tuš enostavno odstrani in hrani na mestu, kjer temperatura ni pod lediščem.

 

Artikel št.: 5486
Zaloga: DA
Solarni tuš Elegance 40 lit
Prostornina rezervoarja s toplo vodo znaša 40 litrov. Enoročna mešalna baterija, pipa za umivanje nog in široka prha so glavne značilnosti tuša. Celotna višina tuša je 215 cm. Garancija: 1 leto.
Artikel št.: 6025
Zaloga: DA
Solarni tuš PVC deljen 20 lit
Črn PVC rezervoar, kapacitete 20 litrov omogoča še večje vpijanje UV žarkov in večji izkoristek energije. Za lažji transport ga je mogoče razstaviti. Odtočnim ventilom za praznjenje pred zimo. Mešalna baterija. Celotna višina tuša je pbr. 220 cm. Garancija: 1 leto.
Artikel št.: 4999
Zaloga: DA
Solarni tuš Exquisit
Izredno eleganten. Ohišje tuša je iz nerjavečega jekla (inoxa), rezervoar je črno lakiran aluminij in čelna plošča je iz črnega stekla. Rezervoar ima kapaciteto 18 litrov. Tuš je skupne višine 210 cm in ima po višini nastavljiv pršni nastavek ter enoročno mešalno baterijo. Garancija: 1 leto.