DOMOV / Popravilo bazenske folije

 

POPRAVILO BAZENSKE FOLIJE

Kopalna sezona je spet pred vrati! En izmed pogostejših izzivov, s katerimi se kopalci soočajo, so poškodbe bazenske folije. Za vas smo pripravili pregled izdelkov za popravilo folije, da bo vaša izbira pripomočkov lažja. Ponujamo vam tri sete: Mali set za popravilo folije AR 202, Set za popravilo folije Easy Fix in Set za popravilo folije V12.

 

 

MALI SET ZA POPRAVILO FOLIJE AR 202

Komplet je sestavljen iz petih samolepilnih lističev (7,5 x 7,5 cm), s katerimi lahko pokrijemo nezgode na foliji. Lističe zalepimo na poškodovano mesto. Lepljenje je izvedljivo tudi pod vodo. Set je primeren za manjše poškodbe na foliji.

 

 

 

 

 

SET ZA POPRAVILO FOLIJE EASY FIX

Večnamenski lepilni trak je primeren za bazene, ribnike, cevi, napihljiva igrala ipd. S setom lahko hitro in enostavno popravimo poškodbe pod vodo in nad vodo. Samolepilni trak (150 x 10 cm) lahko enostavno izrežemo na želeno velikost.

Set je koristen za popravilo vseh vrst bazenskih folij PE, PVC ali drugih podobnih materialov. Uporabi se lahko tudi na kovinskih izdelkih, steklu in na gumiranih površinah. Ima izjemno obstojnost in moč lepljenja.

 

 

 

 

SET ZA POPRAVILO FOLIJE V12

V kompletu sta dve krpici (20 x 10 cm) in lepilo. Krpici lahko obrežemo na željeno velikost. Možno je tudi lepljenje pod vodo.

Set za popravilo je primeren za manjše poškodbe na foliji, vendar samo za PVC folije.

 

 

 

 

 

Seti so v času kopalne sezone lahko nepogrešljiv priročen pripomoček za brezskrbne kopalne dogodivščine.

Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €