DOMOV / Priprava bazena na zimo

PP - Tekočina za prezimovanje 1 lit; 3 lit.

 
Šifra: 1322
Sredstvo za prezimovanje plavalnih bazenov, ki preprečuje rast alg ter izločanje vodnega kamna. S tem je olajšano spomladansko čiščenje.
Navodila in opozorila.
Izberite pakiranje:

Redna cena (z DDV):
11,35 €
Izdelka trenutno ni na zalogi

Tekočina za prezimovanje je sredstvo za prezimovanje plavalnih bazenov. Preprečuje rast alg ter izločanje vodnega kamna. S tem je olajšano spomladansko čiščenje. Deluje proti algam, preprečuje nastanek oblog vodnega kamna. Olajša pomladansko čiščenje, za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.


Idealna pH-vrednost je 7,0 - 7,6. Poskrbite, da bo pH vrednost pred uporabo sredstva v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH. V vodi ne sme biti klora.


Uporaba: Po odklopu filtrirne naprave in odstranitvi oziroma izpraznjenju delov, ki jih ogroža zmrzal, ustrezno količino sredstva razredčite z 10-kratno količino vode in raztopino nato vzdolž roba vlijte v bazen. Poraba preračunana na povprečne zimske temperature pri trdoti vode: mehka voda do 20 dH: 300 ml na 10 m3 vode, trda voda nad 20 dH: 600 ml na 10 m3 vode. V toplejših zimah priporočamo dodatno doziranje . Pozor: sredstvo za prezimovanje ne preprecuje zmrzovanja!


Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami! V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba. Sredstva ne uporabljajte v ribnikih!


Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.


Morda bi vas tudi zanimalo

Artikel št.: 5442
Zaloga:
Artikel št.: 5587
Zaloga:
55,95 €
Potrebujete pomoč pri nakupu?
+386 2 80 50 430 | info@stotinka.si
Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €