Spoštovani kupci, obveščamo vas, da bo zaradi povečanega obsega naročil vaše naročilo dostavljeno v roku 2-5 delovnih dni. Hvala za razumevanje!
DOMOV / Spomladansko čiščenje bazena
PP - Čistilo za bazene 1 lit

PP - Čistilo za bazene 1 lit

 
Šifra: 1317
Čistilo za bazen je alkalno čistilo, ki ga uporabljamo za čiščenje organske umazanije in za čiščenje bazenskega roba. Topi olje, maščobe, saje in kozmetiko. Za keramiko, bazensko folijo in plastiko.
Navodila in opozorila.
Redna cena (z DDV):
6,95 €
Izdelek je na zalogi.
Predvidoma bo izdelek pri vas v 2-5 delovnih dneh.

Čistilo za bazen je alkalno čistilo, ki ga uporabljamo za čiščenje organske umazanije in za čiščenje bazenskega roba.Topi olje, maščobe, saje in kozmetiko.


Uporaba: Za čiščenje bazenskega roba je potrebno gladino vode spustiti čim nižje pod umazani rob. Čistilo nerazredčeno ali razredčeno z vodo v razmerju 1:2 nanesite na gobo ali krpo, zdrgnite površino bazena in takoj sperite z vodo. Pri trdovratnejših madežih postopek ponovite. Na lakiranih površinah, lahkih kovinah in eloksiranih površinah pred čiščenjem opravite preizkus odpornosti materiala. Sredstva ne uporabljajte na jeklu, plemenitem oz. nerjavnem jeklu. Ne uporabljajte pri temperaturah višjih kot 30°C.


Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami! Dodajanje dopolnilnih sredstev za nego vode v bazensko vodo ni škodljivo. Pri delu uporabljajte zaščitne rokavice odporne na kemikalije.
Preprečite stik s kožo in očmi.


Morda bi vas tudi zanimalo

Artikel št.: 1318
Zaloga:
Artikel št.: 5133
Zaloga:
Potrebujete pomoč pri nakupu?
+386 2 80 50 430 | info@stotinka.si
Pomoč pri nakupu
02/80-50-430
E-pošta
Brezplačna dostava nad 49 €